Profil Perusahaan

111

Jiangnan CNC Mesin Alat Co., Ltd. didirikan dina 2006. Ieu mangrupakeun tinggi-tech perusahaan manajemén modern specializing dina integrasi panalungtikan, ngembangkeun, manufaktur, jualan na sanggeus-jualan jasa puseur machining CNC, kalawan hak impor sarta ékspor . Pausahaan ieu lokasina di Wenzhou, basisir Laut Cina Wetan sareng ékonomi singkup. Ieu nyertakeun hiji aréa 35 Mu sarta ngabogaan leuwih ti 25,000 méter pasagi wangunan pabrik standardized. Kalawan leuwih ti 100 kacida mumpuni, luhur-tech,-kualitas luhur staf profésional.

Jiangnan CNC Mesin Alat Co., Ltd. geus komitmen kana falsafah bisnis tina "Elmu Pangaweruh jeung Teknologi sakumaha anjog ka, téhnologi salaku anjog, berorientasi pasar-". Ngamajukeun sumanget gawe babarengan ti "nyokot kauntungan tina sagala kaunggulan, striving keur kaunggulan tur putting jalma kahiji", taat kana kawijakan strategis sahiji titik awal tinggi, investasi tinggi na teknologi tinggi, sarta successively ngenalkeun luhureun rigidity mékanis horizontal sarta nangtung puseur machining CNC sarta CNC pangeboran runtuyan mesin kalayan design struktural dioptimalkeun. parusahaan boga canggih pusat dunya super badag CNC pentahedron ngolah na gantry super panjang tur lega CNC Guideway coét jeung precision tinggi parabot nguji Renishau. Adhering ka Tenet perusahaan tina "Quality Best, Reksa Kauntungan Harga sarta ikhlas Service", parusahaan tataman kana kawijakan kualitas "Quality Kahiji, Palanggan munggaran", sarta wholeheartedly nyadiakeun layanan alus teuing pikeun para nasabah urang.

Urang bakal make kualitas produk pangalusna keur hadé ngawula konsumén jeung babaturan, sing kuat nyieun konsep kualitas teguh sarta sober, uphold sumanget profésional, difokuskeun kaunggulan inti, ngudag kualitas alus teuing, kaunggulan, konsistensi. Éta ngungudag langgeng urang pikeun terus ngaronjatkeun nilai tina usaha jeung layanan kualitas luhur.