Профил на компанијата

111

Jiangnan CNC машина Алатка за копродукции, Ltd е основана во 2006 година Тоа е високо-технолошки модерна претпријатие за управување со специјализирана за интеграција на истражување, развој, производство, продажба и по продажбата на ЦПУ обработка центри, со право на увоз и извоз . Компанијата е лоцирана во Wenzhou, на брегот на исток Кина Море со високо развиена економија. Тоа зафаќа површина од 35 Mu и има повеќе од 25.000 квадратни метри на стандардни фабрички згради. Со повеќе од 100 високо квалификувани, високо-технолошки, високо-квалитетен стручен кадар.

Jiangnan CNC машина Алатка за копродукции, Ltd е посветена на деловната филозофија на "науката и технологијата како водечки, технологија како водечки, пазарно-ориентирани". Промовира тимска работа дух на "искористување на сите предности, стремејќи се кон совршеност и ставање на луѓето на прво место", се придржуваат до стратешки политика на висока почетна точка, високи инвестиции и високата технологија, и сукцесивно воведе врвот механичка цврстина хоризонтална и вертикална обработка центри ЦПУ и ЦПУ дупчење машина серија со оптимизиран структурни дизајн. Компанијата има светски напредни супер голем ЦПУ обработка pentahedron центар и со извонредно долго и широко подемен ЦПУ guideway Мелница и голема прецизност опрема Renishau тестирање. Одговара на претпријатието начело на "Најдобар квалитет, взаемна корист цена и искрена служба", компанијата се придржува до политиката за квалитет на "квалитет прво, прв клиент", и сесрдно обезбедува одлична услуга за нашите клиенти.

Ние ќе ги искористиме на најдобар квалитет на производот подобро да им служи клиенти и пријатели, цврсто да ги воспостави цврста и трезен концептот на квалитет, се придржуваат професионален дух, се фокусира на основни предности, да се продолжи со одличен квалитет, квалитет, конзистентност. Тоа е нашата вечна потрага за постојано подобрување на вредноста на претпријатијата со висок квалитет на услугата.