HOT ПРЕПОРАЧАНО

Ние се стремиме да биде најголем производител на квалитетот

vertical machining centreJN-IV1160

New vertical machining centre JN-IV1160 Mit...

Вертикална обработка центар JN-V850

Спецификација Табела модел единица ...

Вертикална обработка центар JN-NV900

Output characteristics of spindle motor Ma...

HOT ПРЕПОРАЧАНО

Во секој агол на светот, ќе најдете SOUTLIER МАШИНА

Jiangnan наука и технологија (Songyang) копродукции, Ltd, како целосно во сопственост на подружница на Jiangnan CNC машина Алатка за копродукции, Ltd е основана во август 2017 година компанијата се наоѓа во прекрасната живописна град Songyang, Lishui, покривајќи површина од 107,69 хектари, со вкупна површина од 29693 метри квадратни.